Friday, 16 December 2011

CERITERA CITRA EPISOD 1

My entry dlm blog ni bukanlah utk aku memperdagangkan tentang kisah2 peribadi aku,tp sekadar salah satu cara utk aku luahkan isi hati aku yg tersurat as well as tersirat utk aku kongsikan dengan kenalan-kenalan terdekat..So dr situ mungkin korang boleh kenal aku dengan lebih dekat..Apa yg aku bakal coretkan di sini adalah kisah2 aku sepanjang perjalanan aku sebagai hamba di muka bumi Allah ini,sama ada GEMBIRA atau SEDIH..dengan harapan supaya kisah2 yg bakal aku bongkarkan ini mampu menjadi TAULADAN,CONTOH,PANDUAN serta IKHTIBAR buat diri aku sendiri terutamanya dan rakan-rakan aku yg lain..
Jadi aku nak perkenalkan antara watak2 utama dlm CERITERA CITRA aku adalah aku sendiri-IZZATUL NAJWA BINTI ILIAS dan insan anugerah Allah yg amat bernilai,seorang lelaki yg aku harap dapat menjadi SUAMI dan IMAM buat aku-MOHD ARIF FAHMI BIN ZAHARI (my kukuriktuk)..InsyaAllah..<3

MY KUKURIKTUK
ME
 Kenapa CITRA INSYIRA NAJWA..????
CITRA tu bersempena dengan nama BUNGA CITRA LESTARI yg aku suka sangat..sbb bg aku dia sangat cantik...plus(yg sebetulnya) ada la rumors mengatakan yg muka dia ni mcm aku..:)





Tapi dia bukan lah idola aku,aku suka dia sebab dia sangat cantik..tp idola sebenar aku adala...






                                       ...............................................................................











                           ..........................................................................................











                                                                    jeng..jeng..jeng....

















                                               tarrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa........










































INILAH ZASKIA ADYA MECCA....LOVE HER SO MUCH..(yg ni pun muka dia sama mcm aku..)




INSYIRA pulak maksudnya-WANITA SOLEHAH..perempuan mana yg tanak jadi wanita solehah kan..??Kebetulan pula 'IN' tu dtgnya dr nama penuh aku sendiri Izzatul Najwa...








dan yang terakhir adalah NAJWA iaitu nama aku sendiri...

0 comments:

Post a Comment

CERITERA CITRA EPISOD 1

0 comments
My entry dlm blog ni bukanlah utk aku memperdagangkan tentang kisah2 peribadi aku,tp sekadar salah satu cara utk aku luahkan isi hati aku yg tersurat as well as tersirat utk aku kongsikan dengan kenalan-kenalan terdekat..So dr situ mungkin korang boleh kenal aku dengan lebih dekat..Apa yg aku bakal coretkan di sini adalah kisah2 aku sepanjang perjalanan aku sebagai hamba di muka bumi Allah ini,sama ada GEMBIRA atau SEDIH..dengan harapan supaya kisah2 yg bakal aku bongkarkan ini mampu menjadi TAULADAN,CONTOH,PANDUAN serta IKHTIBAR buat diri aku sendiri terutamanya dan rakan-rakan aku yg lain..
Jadi aku nak perkenalkan antara watak2 utama dlm CERITERA CITRA aku adalah aku sendiri-IZZATUL NAJWA BINTI ILIAS dan insan anugerah Allah yg amat bernilai,seorang lelaki yg aku harap dapat menjadi SUAMI dan IMAM buat aku-MOHD ARIF FAHMI BIN ZAHARI (my kukuriktuk)..InsyaAllah..<3

MY KUKURIKTUK
ME
 Kenapa CITRA INSYIRA NAJWA..????
CITRA tu bersempena dengan nama BUNGA CITRA LESTARI yg aku suka sangat..sbb bg aku dia sangat cantik...plus(yg sebetulnya) ada la rumors mengatakan yg muka dia ni mcm aku..:)





Tapi dia bukan lah idola aku,aku suka dia sebab dia sangat cantik..tp idola sebenar aku adala...






                                       ...............................................................................











                           ..........................................................................................











                                                                    jeng..jeng..jeng....

















                                               tarrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa........










































INILAH ZASKIA ADYA MECCA....LOVE HER SO MUCH..(yg ni pun muka dia sama mcm aku..)




INSYIRA pulak maksudnya-WANITA SOLEHAH..perempuan mana yg tanak jadi wanita solehah kan..??Kebetulan pula 'IN' tu dtgnya dr nama penuh aku sendiri Izzatul Najwa...








dan yang terakhir adalah NAJWA iaitu nama aku sendiri...

0 comments:

Post a Comment